Wizz Air voegt Leipzig aan bestemmingen toe

Wizz Air wingtip
Foto; Wizz Air – Wingtip

Wizz Air voegt Leipzig aan bestemmingen toe

Wizz Air is bezig haar bestemmingen netwerk aan het uitbreiden. Deze week kondigde Wizz Air aan om vanaf Kiev op Leipzig te gaan vliegen. De eerste vlucht naar Leipzig zal plaatsvinden op 5 juli, zo blijkt uit het boekingssysteem van de website. De vlucht zal twee keer per week worden uitgevoerd op de maandag en vrijdag. Het is de 29e bestemming voor Wizz Air vanuit Kiev (Hongarije).

450.000 passagiers eerste kwartaal

Wizz Air is aan het groeien. De maatschappij vliegt met de nieuwe bestemming naar Leipzig op een totaal van 45 bestemmingen in 13 landen. In het eerste kwartaal van dit jaar vervoerde de maatschappij 450.000 passagiers. Wizz Air heeft afgelopen jaar een bestelling geplaatst voor 110 nieuwe Airbus A321 NEO vliegtuigen. Deze worden in de komende jaren geleverd.

Wizz Air op Eindhoven Airport

Eerder deze maand kondigde Wizz Air al aan vanaf Krakau naar Eindhoven te gaan vliegen. Deze route zal op 17 september starten en wordt drie keer per week uitgevoerd. Dit zal zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag. Er wordt op deze route gebruik gemaakt van de Airbus A321.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *