Pegasus start vluchten van Maastricht naar Antalya

Pegasus Airbus A320 NEO
(c) Foto: Airbus – Pegasus A320 NEO

Pegasus start vluchten van Maastricht naar Antalya

Pegasus Airlines start met vluchten vanaf Maastricht Airport naar Antalya in Turkije. Pegasus start de eerste vlucht op 22 april en zal deze vlucht 2 keer per week uitvoeren. De maatschappij uit Turkije vliegt op de maandag- en donderdagavond van Maastricht naar Antalya met een Airbus A320 NEO (zie foto).

Opsteker voor Maastricht Airport

Maastricht Airport is blij met de komst van Pegasus. De luchthaven heeft op dit moment maar 2 maatschappijen die vluchten uitvoeren. Dit zijn Ryanair en Corendon. Met de komst van Pegasus Airlines heeft de luchthaven meer bestemmingen. Maastricht Airport hoopt dat de maatschappij binnenkort het aantal vluchten gaat uitbreiden naar meerdere bestemmingen. Ze gaan de concurrentie aan met Corendon die ook op Antalya vliegt vanaf Maastricht.

Samenwerking

Maastricht Airport doet er alles aan om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen. De A320 NEO van Pegasus is zuinig en relatief stil, dit is een pluspunt en goed voor de omgeving. Dit soort vliegtuigen passen goed bij het duurzame karakter dat Maastricht Airport wil uitstralen.

Met de toevoeging van Maastricht Airport is Pegasus Airlines actief op 4 Nederlandse vliegvelden. Pegasus voert ook vluchten uit vanaf Eindhoven Airport, Rotterdam Airport en Schiphol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *