KLM vliegt 70x per week tussen Schiphol en Newcastle

KLM
(c) Foto: KLM – Boeing 737-800

KLM vliegt 70x per week tussen Schiphol en Newcastle

KLM gaat vanaf eind oktober 70 keer tussen Schiphol en Newcastle vliegen. Dit zijn 35 retourvluchten. Deze vluchten worden uitgevoerd met de Boeing 737-800 (foto) en de Embraer vliegtuigen van KLM. Op dit moment worden er rond de 28 retourvluchten per week uitgevoerd tussen Schiphol en Newcastle. De frequentie wordt aardig uitgebreid dus.

Overstappen

Veel passagiers die vanaf Schiphol naar Newcastle vliegen gaan daar overstappen op vluchten naar verre bestemmingen. Vooral in de winter is dit populair, vandaar dat het per eind oktober in zal gaan. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van het vliegveld van Newcastle. Dit om het drukke London Heathrow te ontlopen.

Zakelijk vliegverkeer

Het zijn niet alleen vakantiegangers. Er is ook veel zakelijk vliegverkeer dat vanaf Schiphol naar Newcastle vliegt. De vluchten zijn over de hele dag verdeeld en is dus makkelijk te boeken zonder dat je lang hoeft te wachten. KLM gaf in een persconferentie aan dat ze bezig zijn met groei tussen Schiphol en Newcastle. Er zou binnenkort dus nog meer nieuws kunnen volgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *